“Ett gastronomiskt vin som speglar sitt ursprung väl. Tänk en långlunch vid havet tillsammans med en god vän och en tonfisktartar” Druvor: 90% Palomino Fino, 10% Pedro Ximenez Färg: Blekgult Doft: Väldigt aromatiskt vin med tropiska frukter och en sekundär blommig arom. Jordmånen Albariza finns även den med sin förnimmelse av krita. Smak: Ett medelfylligt vin med fin frukt och balanserad avrundning. Servering: Servera det ca 8° C. Skörd: Framställt av druvor som odlats ekologiskt och plockats för hand på natten för att undvika spontanjäsning. Vinifiering: Kallstabilisering i 6 grader under 24 h. Spontanjäst på ståltank med strikt temperaturkontroll på 15 grader under ca 20 dagar. Vilar på jästfällningen ca 4 månader. Alkohol: 12 % Syra: 4,5 g/l Residual sockerhalt: <2 g/l Sulfiter: 38 mg/l (free sulphur) Total produktion: 8000 flaskor